úterý 5. září 2017

Výsledek výběrového řízení

Místo asistenta … tedy asistentky, ve výběrovém řízení získala Petra Kunarová. Přihlásilo se pět uchazečů. Z nich vybírala odborná porota, které jsem byl členem. Všem přihlášeným děkuji. Vážím si Vašeho zájmu. Petra vyhrála především díky vhledu do problematiky, kterou se ateliér zabývá a bude zabývat, délce a struktuře své praxe a tuzemským i zahraničním projekčním zkušenostem korespondujícím se zaměřením atelieru.
Krátce: po ukončení první vysoké školy v roce 2009 založila vlastní studio, na jaře 2013 Petra diplomovala v našem atelieru, od roku 2014 do 2017 projekční praxe v Basileji na různých pozicích, typologicky především na bytových domech a komplexech. Podrobnější životopis si později přečtete zde v pravém sloupci menu.

Výsledek píši až teď, poněvadž o prázdninách si doufám nečtete tenhle blog o práci a škole. Na blogu nás čeká několik drobných změn. Třeba názvu a adresy… to se postupně dozvíte. Podzimní semestr připravuji už společně s Petrou. Zadání se objeví na blogu v polovině září. To má teď prioritu.

V systému práce atelieru nás čekají také nějaké změny. O nich napíšeme nebo si je sami vyzkoušíte.



.

1 komentář: