čtvrtek 20. října 2011

Under pressure













První společná prezentace konceptů po čtrnácti dnech práce bude o Velkém pondělí 24.10.2011 od 10:00 do první krve, nejdéle však do 22:00.




4 komentáře:

  1. skvělý!
    já chci taky

    OdpovědětVymazat
  2. Nic ti nebrání. Diskuse, externí injektáže i prezentace jsou veřejný. Kafe a mimerálka je k mání, židli vybojuješ.
    ... a příští semest bude otevřen studentům pro společné nové zadání. Jedný podmínky ? Nasazení pro věc a smysl pro humor.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, jsem studentka střední školy a baví mě architektura a chtěla bych ji dělat. Od dětství si něco kreslím, stavím, modeluji. Moc si neumím vyrat správnou školu a při hledání jsem objevila váš web. Jsem z něho nadšená, čekám na každý další příspěvek. Chtěla bych v takovém prostředí studovat. Jde to a jsou všechny ateliery na škole podobné jako ten váš ? Co je u přijímacích zkoušek ? Prosím o radu - děkuji mockrát Dana

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby byly všechny ateliéry podobný jako tenhle, tak na webu najdeš dalších 39 blogů :)
    Když budeš vybírat, tak asi mezi ČVUT, UMPRUM a VUT v Liberci - Naše škola je z nich ta největší, což přináší spoustu nevýhod i výhod zároveň. Pokud se pořád ještě nic nezměnilo, na přijímačkách je 30 bodů z kreslení, 20 bodů z humanitního testu, 10 bodů z přírodovědnýho testu, 10 bodů z matematiky, 10 bodů z deskriptivní geometrie a prostorový představivosti a 35 bodů můžeš získat u pohovoru... myslím, že na archiwebu je k tomu rozsáhlá diskuze.
    Hodně štěstí

    OdpovědětVymazat